Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Trandafiri "I'm Falling For You"

313,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu Trandafiri "I'm Falling For You" conține: 15 trandafiri, eucalipt, pistacia, fundiță, cutie inima Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul cu Trandafiri "I'm Falling For You" este o declarație de dragoste înflorită, perfectă pentru a-ți exprima sentimentele profunde.

Acest buchet romantic este alcătuit din trandafiri roșii pasionali, simbolizând iubirea profundă și afecțiunea. Fiecare trandafir este atent ales pentru a crea un ansamblu plin de pasiune și emoție. Designul aranjamentului este atât sofisticat, cât și expresiv, ideal pentru a face o impresie memorabilă și pentru a transmite un mesaj de dragoste necondiționată.

Indiferent dacă este vorba de o ocazie specială sau doar pentru a surprinde pe cineva drag, Aranjamentul cu Trandafiri 'I'm Falling For You' este alegerea perfectă. Acest buchet nu doar că va aduce zâmbete, dar va și simboliza sentimentele tale într-un mod unic și elegant.

La Fleurange.ro, ne pasionează să aducem emoție și frumusețe prin florile noastre. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Aranjamentul cu Trandafiri "I'm Falling For You" și aduceți romantismul în viața cuiva special.

n Baia Mare, floraria noastra online este gata sa livreze buchete extraordinare la usa ta in 2-4 ore. Exprima-ti afectiunea sau recunostinta cu florile noastre si lasa magia sa se intample.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-008

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
15
Culoare
Galben
Rosu
Forma
Inima
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: