Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament 40 Trandafiri Rosii

637,00 lei
Nicio taxa

Cutia contine: 40 trandafiri rosii, cutie Fleurange.

Cantitate

ranjamentul de 40 Trandafiri Roșii de la Fleurange.ro este un tribut adus eleganței și afecțiunii. Acest aranjament superb, cu 40 de trandafiri de un roșu intens, este creat pentru a lăsa o impresie de neuitat. Fiecare trandafir este meticulos selectat pentru a asigura prospețimea și frumusețea, transformând acest aranjament într-un simbol al iubirii și aprecierii profunde.

Cu un design impresionant, acest aranjament este ideal pentru a celebra momente speciale, fie că este vorba de aniversări, evenimente importante sau pentru a arăta recunoștință și respect. Aranjamentul de 40 Trandafiri Roșii vorbește în limbajul inimii, fiind un cadou care va fi întotdeauna amintit și prețuit.

La Fleurange.ro, punem pasiune în fiecare aranjament floral pe care îl oferim. Aranjamentul de 40 Trandafiri Roșii nu este doar un buchet, ci o experiență emoțională, un mod de a transmite gânduri și sentimente fără cuvinte. Fă o surpriză deosebită cuiva drag cu acest aranjament excepțional, care va aduce zâmbete și va crea amintiri de neuitat.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-006

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
33
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: