Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament 50 Trandafiri

782,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul 50 Trandafiri conține: 50 trandafiri, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul cu 50 Trandafiri este o adevărată demonstrație de splendoare și rafinament, ideal pentru a face o impresie de neuitat.

Acest buchet grandios este alcătuit din 50 de trandafiri, fiecare reprezentând eleganță și opulență. Aranjamentul oferă un impact vizual impresionant, cu trandafirii săi bine aranjați și culori vibrante. Este un simbol al luxului și rafinamentului, perfect pentru a sărbători ocazii speciale sau pentru a oferi un cadou de neuitat.

Fie că este vorba de o aniversare, o cerere în căsătorie, sau pur și simplu pentru a arăta aprecierea, Aranjamentul cu 50 Trandafiri va lăsa o impresie regală. Este un mod sofisticat de a exprima sentimente profunde și de a adăuga un strop de eleganță în orice moment.

La Fleurange.ro, ne mândrim cu crearea de aranjamente florale care să inspire și să impresioneze. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Aranjamentul cu 50 Trandafiri și aduceți splendoare și rafinament într-un moment deosebit.

In Baia Mare, floraria noastra online este gata sa livreze buchete extraordinare la usa ta in 2-4 ore. Exprima-ti afectiunea sau recunostinta cu florile noastre si lasa magia sa se intample.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare

FLE-03-01-003

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
50
Culoare
Alb
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie: