Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Trandafiri Rosii si Gypsophila

351,00 lei
Nicio taxa

Cutie cu Trandafiri Rosii si Gypsophila: 15 trandafiri, 2 gypsophila, 2 bureti, 2 celofan, panglica, cutie Fleurange.

Cantitate

Celebrați dragostea cu Aranjamentul de Trandafiri Roșii și Gypsophila, o combinație clasică de pasiune și puritate.

Acest aranjament impresionant constă în trandafiri roșii de o frumusețe intensă, simbol al dragostei și al pasiunii, îmbinați armonios cu Gypsophila delicată, cunoscută și sub numele de 'Lacrimioara', care adaugă un accent de puritate și grație. Este alegerea perfectă pentru a exprima sentimente profunde, fie că este vorba de o ocazie specială sau pur și simplu pentru a arăta cât de mult țineți la cineva.

Ideal pentru aniversări, propuneri de căsătorie sau ca o surpriză romantică, acest aranjament nu doar că va impresiona, dar va lăsa și o amintire de neuitat. Fiecare trandafir este selectat cu grijă pentru a asigura calitatea și prospețimea maximă, iar combinația cu Gypsophila creează un contrast splendid.

La Fleurange.ro, ne dedicăm să oferim cele mai frumoase și expresive aranjamente florale. Livrăm în Baia Mare și împrejurimi, garantând că fiecare aranjament ajunge la destinația sa în stare perfectă. Comandați acum Aranjamentul cu Trandafiri Roșii și Gypsophila și aduceți un strop de magie în viața cuiva special.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-012

Fisa tehnica

Flori
Gypsophila
Trandafiri
Număr flori
15
Culoare
Negru
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: