Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Trandafiri "The Earth Laughs in Flowers"

438,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers conține: 17 trandafiri, 5 mini-rose, 3 gypsophila, pistacia, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul cu Trandafiri 'The Earth Laughs in Flowers' este o celebrare a frumuseții și a vitalității naturii, un buchet plin de culoare și emoție.

Creat cu o diversitate de trandafiri colorați, acest aranjament emite o energie pozitivă și o bucurie de a trăi. Fiecare trandafir este atent ales pentru a reflecta diversitatea și frumusețea naturii, creând un efect vizual uimitor și plin de viață. Acest buchet este perfect pentru a aduce zâmbete și pentru a sărbători momentele speciale ale vieții.

Fie că este oferit ca un cadou pentru a celebra o ocazie importantă sau pur și simplu pentru a aduce un strop de bucurie, Aranjamentul cu Trandafiri 'The Earth Laughs in Flowers' va fi întotdeauna o alegere inspirată. Designul său colorat și expresiv face din acest buchet o adevărată operă de artă florală.

La Fleurange.ro, ne mândrim cu crearea de aranjamente florale care aduc culoare și emoție în viața clienților noștri. Asigurăm livrarea în Baia Mare și împrejurimi, garantând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții perfecte. Comandați Aranjamentul cu Trandafiri 'The Earth Laughs in Flowers' și aduceți un val de bucurie și frumusețe în orice ocazie.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-007

Fisa tehnica

Flori
Gypsophila
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Număr flori
17
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: