Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Trandafiri Rosu si Roz

491,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu Trandafiri Rosu si Roz conține: 28 trandafiri, eucalipt, cutie inima Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul cu Trandafiri Roșu și Roz este o combinație vibrantă și sofisticată, perfect pentru a adăuga un strop de culoare și romantism.

Acest buchet modern este alcătuit din trandafiri roșii și roz, creând un contrast plăcut și armonios. Fiecare trandafir este atent selecționat pentru a asigura un aspect vizual impresionant și un impact emoțional puternic. Aranjamentul combină pasiunea trandafirilor roșii cu delicatețea celor roz, oferind un echilibru perfect între intensitate și subtilitate.

Ideal pentru orice ocazie specială sau ca un cadou surpriză, Aranjamentul cu Trandafiri Roșu și Roz va lăsa o impresie memorabilă și va aduce un zâmbet pe fața oricui îl primește. Este o alegere perfectă pentru a exprima dragostea, aprecierea sau pur și simplu pentru a aduce frumusețe în viața cuiva.

La Fleurange.ro, ne pasionează să creăm aranjamente florale care să emoționeze și să inspire. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Aranjamentul cu Trandafiri Roșu și Roz și aduceți un suflu de culoare și sofisticare în orice moment.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-005

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
28
Culoare
Rosu
Roz
Forma
Inima
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: