Cutie 19 Trandafiri
search
  • Cutie 19 Trandafiri

Cutie 19 Trandafiri

400,00 lei
Nicio taxa

Spune ”te iubesc”, dăruind această cutie-inimioară, cu 19 trandafiri albi și roșii, culorile norocului și a iubirii, cutie inima.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Cutia cu 19 Trandafiri" de la Fleurange este un aranjament floral elegant, perfect pentru a exprima rafinament și admirație. Fiecare trandafir este ales cu grijă pentru a asigura o prezentare impecabilă și o durată de viață îndelungată. Acest buchet este ideal pentru a sărbători momente speciale sau pentru a oferi un cadou sofisticat și memorabil. Livrată în Baia Mare, această cutie cu trandafiri este o expresie a eleganței și a gustului rafinat, fiind un cadou perfect pentru a transmite sentimente de prețuire și afectiune.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-002

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
19
Culoare
Alb
Rosu
Forma
Inima
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !