Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament 21 Trandafiri Roz

358,00 lei
Nicio taxa

Cutia conține: 21 trandafiri, limonium stabilizat, fundiță, cutie Fleurange.

Cantitate

ranjamentul cu 21 Trandafiri Roz este o expresie de grație și delicatețe, perfect pentru a aduce un zâmbet și a exprima afecțiune.

Acest buchet rafinat este alcătuit din 21 de trandafiri roz, fiecare reprezentând feminitate și eleganță. Aranjamentul oferă un aspect vizual plin de grație și subtilitate, ideal pentru a sărbători momente speciale sau ca un gest de apreciere. Fiecare trandafir este atent ales pentru a crea un buchet armonios și plin de frumusețe.

Fie că este un cadou pentru o persoană dragă, pentru a sărbători o ocazie importantă sau pur și simplu pentru a aduce un strop de bucurie, Aranjamentul cu 21 Trandafiri Roz este alegerea ideală. Designul său elegant și culorile pastelate vor aduce un suflu de delicatețe și rafinament în orice moment.

La Fleurange.ro, ne pasionează să oferim aranjamente florale care să aducă frumusețe și emoție. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Aranjamentul cu 21 Trandafiri Roz și aduceți un strop de grație și delicatețe în viața cuiva special.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-001

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
21
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: