Aranjament Floral Wonderful
search
  • Aranjament Floral Wonderful
  • Aranjament Floral Wonderful

Aranjament Floral Wonderful

308,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Wonderful contine: 3 lisianthus, 2 mini rosa, 3 trandafiri, 1 hortensia , 1 dahlia, 3 garoafe, 1 eucalipt, 1 ammi, 3 panicum, funda, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul Floral 'Wonderful' de la Fleurange este o veritabilă sărbătoare a culorii și diversității. Compus dintr-o selecție impresionantă de flori mixte, acest buchet strălucește prin varietatea și bogăția sa de nuanțe. Fiecare floare este aleasă cu grijă pentru a crea un amestec vibrant și energic, perfect pentru a aduce o bucurie vizuală în orice spațiu. Ideal pentru a sărbători o ocazie specială, a transmite un mesaj de mulțumire sau pur și simplu pentru a adăuga o notă de frumusețe în ziua cuiva din Baia Mare, 'Wonderful' este un aranjament care impresionează și încântă la fiecare privire.

Aranjamentul Wonderful contine: 3 lisianthus, 2 mini rosa, 3 trandafiri, 1 hortensia , 1 dahlia, 3 garoafe, 1 eucalipt, 1 ammi, 3 panicum, funda, cutie Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-014

Fisa tehnica

Flori
Ammi
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Hortensia
Lisianthus
Mini-rosa
Panicum
Trandafiri
Culoare
Alb
Crem
Peach
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !