Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Lavanda

273,00 lei
Nicio taxa

Cutia cu Lavanda contine: lavanda, 7 lagurus, 6 garoafe, 3 alstromeria, 3 sweet williams, 1 santini, 1 helianthus, 1 pistacia, 2 eryngium, 2 minii-rosa, Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul cu Lavandă este o invitație la relaxare și pace, perfect pentru a aduce un strop de natură și calm în spațiul dvs.

Acest buchet este realizat cu lavandă proaspătă, cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și aroma sa încântătoare. Nu doar că arată minunat, dar parfumul său va crea o atmosferă de liniște și relaxare. Designul simplu, dar elegant, al acestui aranjament face din el o alegere perfectă pentru orice spațiu, adăugând un element de rafinament natural.

Ideal pentru a aduce un strop de calm în casa sau biroul dvs., sau ca un cadou special pentru cineva care apreciază frumusețea și parfumul lavandei. Aranjamentul cu Lavandă este, de asemenea, o alegere excelentă pentru evenimente care cer un decor discret și elegant.

La Fleurange.ro, punem accent pe calitate și frumusețe naturală. Livrăm în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții perfecte. Comandați Aranjamentul cu Lavandă și aduceți un strop de natură și liniște în viața dvs. sau a celor dragi.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-016

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eryngium
Freesii
Garoafe
Helianthus
Lagurus
Lavanda
Mini-rosa
Pistacia
Santini
Solidago
Sweet Williams
Culoare
Galben
Mov
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Passion"

279,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 2 pistacia, 5 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 mini-rosa, 1 garofita, 2 alstroemeria, 1 black cordyline, 5 lagurus, 3 achillea, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Ganduri De Dor"

322,00 lei

Aranjament Floral Ganduri De Dor conține: 1 hortensia, statice, 3 bumbac, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 3 garoafe, 2 trandafiri, 2 mini-rosa, 1 germini, 2 pistacia, 3 alstroemeria, cutie Fleurange.

The Peony Box

282,00 lei

Aranjamentul The Peony Box contine: 11 bujori roz, 1 lisianthus, 1 eucalipt, fundita, cutie catifea Fleurange.

Aranjament Floral "Beautiful"

311,00 lei

Aranjamentul Floral Beautiful contine: 3 lalele, 1 bujor, 1 gypsophila, 1 pistacia, 3 zambile, 5 ranunculus, 1 garofita, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 trandafir, 3 garoafe, 1 vanda, cutie catifea Fleurange.