Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament "Flower Power"

240,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul "Flower Power" contine: 1 hortensia, 2 lisianthus, 3 garofite, 1 chrysanthema, 2 mini-rosa, 2 freesii, eucalipt, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul "Flower Power" de la Fleurange.ro este o explozie de culoare și energie, o adevărată sărbătoare a naturii. Acest aranjament floral este meticulos compus dintr-o varietate de flori, fiecare alesă pentru a aduce vitalitate și veselie în orice spațiu. "Flower Power" este mai mult decât un buchet de flori; este un simbol al optimismului și frumuseții vieții.

Cu un amestec vibrant de culori și texturi, "Flower Power" este perfect pentru a ilumina zilele obișnuite sau pentru a adăuga un strop de culoare evenimentelor speciale. Fie că este cadoul ideal pentru o persoană dragă sau o piesă centrală impresionantă pentru casa sau biroul tău, acest aranjament este gândit să impresioneze și să aducă un zâmbet.

Fleurange.ro se dedică creării de aranjamente florale care nu doar decorează, ci și transmit emoții. Aranjamentul "Flower Power" este o declarație de bucurie și un omagiu adus frumuseții naturale. Lăsați acest buchet magnific să vorbească pentru dumneavoastră și să aducă un suflu de prospețime și energie pozitivă în viața de zi cu zi.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-007

Fisa tehnica

Flori
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Freesii
Garofita
Hortensia
Lisianthus
Mini-rosa
Culoare
Alb
Peach
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Ganduri De Dor"

322,00 lei

Aranjament Floral Ganduri De Dor conține: 1 hortensia, statice, 3 bumbac, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 3 garoafe, 2 trandafiri, 2 mini-rosa, 1 germini, 2 pistacia, 3 alstroemeria, cutie Fleurange.