Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral 'Pinky' este o celebrare a delicateței și grației în nuanțe de roz, perfect pentru a aduce un strop de frumusețe și feminitate.

Acest buchet fermecător este creat cu o selecție de flori roz delicate, fiecare adăugând un plus de farmec și rafinament. Combinația de nuanțe pastelate și texturi fine transformă acest aranjament într-un cadou ideal pentru orice ocazie specială. Fiecare floare contribuie la un ansamblu plin de delicatețe și eleganță, ideal pentru a exprima aprecierea și admirația.

Aranjamentul Floral 'Pinky' este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante sau pentru a oferi un cadou special unei persoane dragi. Designul său subtil și feminin adaugă o notă de eleganță și stil în orice spațiu, fiind un decor ideal pentru acasă sau birou.

La Fleurange.ro, punem accent pe crearea de aranjamente florale care să aducă bucurie și culoare în viața clienților noștri. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare buchet ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Aranjamentul Floral 'Pinky' și aduceți un suflu de frumusețe și delicatețe în viața cuiva special.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-004

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Cymbidium
Eucalipt Cinerea
Freesii
Lagurus
Lisianthus
Mini-rosa
Sweet Williams
Trandafiri
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Fantasy"

369,00 lei

Aranjamentul Floral Fantasy conține: 1 hortensie, 1 chrysanthema, 10 lagurus, 3 mini-rosa, 3 garoafe, 1 germini, 4 lisianthus, 3 alstroemeria, 1 trandafir, eucalipt, funda roz, tilandsia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "For Your Love"

301,00 lei

Aranjamentul Floral For Your Love contine: 3 achillea, 2 chrysanthema, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 1 germini, 2 pistacia, 1 garoafa, 2 alstroemeria, 3 bumbac, 3 dahlia, cutie Fleurange.