Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Fantasy"

369,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral Fantasy conține: 1 hortensie, 1 chrysanthema, 10 lagurus, 3 mini-rosa, 3 garoafe, 1 germini, 4 lisianthus, 3 alstroemeria, 1 trandafir, eucalipt, funda roz, tilandsia, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral 'Fantasy' este o invitație într-o lume a viselor și a culorilor, un buchet care trezește imaginația și aduce bucurie.

Creat cu un amestec impresionant de flori vibrante, acest aranjament este un spectacol de culori și forme, evocând un sentiment de bucurie și creativitate. Fiecare floare adaugă un element unic, creând o experiență vizuală fantastică și plină de imaginație. Acest buchet este perfect pentru a aduce un zâmbet și pentru a ilumina orice încăpere, transformând-o într-un spațiu plin de magie și culoare.

Aranjamentul Floral 'Fantasy' este alegerea ideală pentru momentele în care doriți să oferiți ceva cu adevărat special și memorabil. Fie că este un cadou pentru cineva drag sau un element decorativ pentru un eveniment, acest buchet va lăsa o impresie de durată și va aduce un strop de fantezie în viața de zi cu zi.

La Fleurange.ro, ne dedicăm să oferim aranjamente florale care să surprindă și să încânte. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții perfecte. Comandați Aranjamentul Floral 'Fantasy' și aduceți un val de culoare și creativitate.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-006

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Hortensia
Lagurus
Lisianthus
Mini-gerbera
Mini-rosa
Culoare
Alb
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Passion"

279,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 2 pistacia, 5 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 mini-rosa, 1 garofita, 2 alstroemeria, 1 black cordyline, 5 lagurus, 3 achillea, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.