Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament "Pastel"

323,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Pastel contine: 1 hortensia, 1 bujor, 2 lisianthus, 3 trandafiri, 1 vanda, 2 mini-rosa, 1 chrysanthema, 3 garoafe, eucalipt, 1 eryngium, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul "Pastel" de la Fleurange.ro este o simfonie de nuanțe delicate și texturi fine, ce aduce un suflu de eleganță și rafinament. Compus dintr-o selecție armonioasă de flori în culori pastelate, acest aranjament evocă liniștea și frumusețea momentelor pline de calm și serenitate. Este o alegere perfectă pentru a aduce un strop de delicatețe în orice încăpere.

Fiecare floare din Aranjamentul "Pastel" este aleasă cu grijă, creând un echilibru vizual plăcut și o impresie de rafinament. Ideal pentru cadouri elegante, aniversări, sau pur și simplu pentru a adăuga un element decorativ deosebit în spațiul personal sau profesional, "Pastel" este un aranjament ce se distinge prin subtilitate și stil.

La Fleurange.ro, ne dedicăm oferirii de aranjamente florale care să atingă sufletul și să îmbunătățească atmosfera oricărui spațiu. Aranjamentul "Pastel" nu este doar un buchet, este o expresie a frumuseții naturale, capturată în culori și forme ce inspiră calm și relaxare. Lăsați frumusețea și simplitatea acestui aranjament să vorbească pentru dumneavoastră și să aducă o notă de eleganță oriunde este plasat.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-008

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Chrysantheme
Eryngium
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Hortensia
Lisianthus
Mini-rosa
Trandafiri
Vanda
Culoare
Pastel
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Magical"

519,00 lei

Aranjamentul floral Magical contine: 5 trandafiri, 3 alstroemeria, 5 mini rosa, 2 garofite, 1 lisianthus, 2 hortensia, 3 garoafe, 1 vanda, 1 ruscus, 2 pistacia, 2 eucalipt, 5 bumbac,  Cutie Fleurange.