Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "White and Yellow"

274,00 lei
Nicio taxa

Buchetul White and Yellow conține: 3 floarea soarelui, 3 lalele, 3 lalele, 3 freesii, 2 mini-rosa, cordyline, eucalipt, ambalaj.

Cantitate

Buchetul White and Yellow de la Fleurange este o combinație armonioasă de rafinament și prospețime. Acest buchet elegant este compus din flori albe și galbene, creând un contrast vizual plăcut și luminos. Ideal pentru a aduce un strop de eleganță și lumină în orice moment, buchetul este perfect pentru evenimente speciale sau ca un cadou sofisticat.

Nuanțele calde de galben și puritatea albului se îmbină pentru a crea un aranjament floral plin de grație și luminozitate. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura un buchet armonios și atrăgător. Buchetul White and Yellow este potrivit pentru a exprima fericire și admirație, adăugând un strop de frumusețe și rafinament.

La Fleurange, ne dedicăm creării de buchete care să inspire și să aducă bucurie. Buchetul White and Yellow este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul White and Yellow pentru a împărtăși frumusețea și eleganța florilor.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-02-002

Fisa tehnica

Flori
Floarea soarelui
Freesii
Lalele
Mini-rosa

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral “Charming”

305,00 lei 244,00 lei -20%

Aranjament Floral “Charming” contine: 3 germini, 3 ranunculus,3 garoafe, 1 chrysantema, 3 lalele albe, 2 mini rosa, 2 garofite, 3 freesia, 3 zambile, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Buchet cu Lalele si Freesii

482,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:    32 lalele, 27 freesii, fundita, felicitare.

Deluxe:      40 lalele roz, 31 freesii, fundita, felicitare.

Premium:   48 lalele roz, 35 freesii , fundita, felicitare.