Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Aranjament Floral Charming | Fleurange.ro
    Aranjament Floral Charming | Fleurange.ro

Aranjament Floral “Charming”

305,00 lei
Nicio taxa

Aranjament Floral “Charming” contine: 3 germini, 3 ranunculus,3 garoafe, 1 chrysantema, 3 lalele albe, 2 mini rosa, 2 garofite, 3 freesia, 3 zambile, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral "Charming" de pe Fleurange.ro este o expresie a frumuseții pure și a eleganței. Acest aranjament minunat este conceput pentru a captiva și a încânta, fiind perfect pentru a adăuga o notă de rafinament în orice încăpere sau pentru a face un cadou memorabil celor dragi.

"Charming" este compus dintr-o selecție meticuloasă de flori care se armonizează splendid, creând un echilibru vizual și olfactiv perfect. Fiecare floare este aleasă pentru frumusețea și semnificația sa, de la delicatele lisianthus până la elegantele frezii și trandafirii parfumați, toate combinându-se pentru a forma un aranjament care emană grație și sofisticare.

Ideal pentru a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet unei persoane dragi, Aranjamentul Floral "Charming" este versatil și se potrivește oricărei ocazii. Cu culori blânde și o prezentare impresionantă, este sigur că va atrage admirația și aprecierea.

Comandă Aranjamentul Floral "Charming" de la Fleurange.ro și lasă frumusețea naturală a florilor să vorbească în numele tău. Fie că este un cadou sau un capriciu personal, "Charming" este o alegere care aduce bucurie și frumusețe în viața de zi cu zi.

Floraria online din Baia Mare iti ofera posibilitatea de a trimite rapid buchete impresionante. Fie ca e o zi speciala sau doar un gest de apreciere, florile noastre fac diferenta. Comanda acum pentru livrare in 2-4 ore!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-030

Fisa tehnica

Flori
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Freesii
Garoafe
Garofita
Germini
Lalele
Mini-rosa
Ranunculus
Zambile

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Fantasy"

369,00 lei

Aranjamentul Floral Fantasy conține: 1 hortensie, 1 chrysanthema, 10 lagurus, 3 mini-rosa, 3 garoafe, 1 germini, 4 lisianthus, 3 alstroemeria, 1 trandafir, eucalipt, funda roz, tilandsia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Magical"

519,00 lei

Aranjamentul floral Magical contine: 5 trandafiri, 3 alstroemeria, 5 mini rosa, 2 garofite, 1 lisianthus, 2 hortensia, 3 garoafe, 1 vanda, 1 ruscus, 2 pistacia, 2 eucalipt, 5 bumbac,  Cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Madeleine"

304,00 lei

Aranjamentul Floral Madeleine contine: 3 achilea, 3 lotus, 1 calocephalus, 1 eucalipt, cordyline black, 1 brunia, 1 alstromeria, 1 leucospermum, 1 germini, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 garoafe,  Cutie catifea Fleurange