Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Tulipa Lover"

210,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Tulipa Lover: 17 lalele, beargrass, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul Tulipa Lover de la Fleurange este o celebrare a rafinamentului si elegantei tulipanilor. Acest buchet delicat si colorat este compus din tulipani proaspeti si frumosi, fiecare ales cu grija pentru a crea un aranjament floral impresionant. Tulipanii, cu formele lor elegante si culorile vibrante, aduc un strop de veselie si culoare, fiind perfecti pentru a marca orice ocazie sau pentru a aduce un zambet.

Fie ca este oferit ca un cadou de primavara, pentru a celebra un moment special sau pur si simplu pentru a aduce un strop de frumusete naturala in casa, Buchetul Tulipa Lover este alegerea ideala. Nuanțele variate ale tulipanilor din acest buchet aduc un aer de prospetime si vitalitate, transformand orice spatiu intr-unul plin de culoare si energie.

La Fleurange, ne mandrim cu calitatea si frumusetea aranjamentelor noastre florale. Buchetul Tulipa Lover este pregatit cu atentie si livrat cu profesionalism in Baia Mare si imprejurimi, asigurandu-ne ca fiecare buchet va ajunge la destinatar in conditii perfecte. Acest buchet nu doar arata splendid, ci si transmite un mesaj de bucurie si apreciere.

Alege Buchetul Tulipa Lover de la Fleurange pentru a impartasi frumusetea si eleganta tulipanilor cu cineva special, sau pentru a adauga un strop de culoare si veselie in propria ta viata.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

Lalelele se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

 

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-036

Fisa tehnica

Flori
Beargrass
Lalele
Număr flori
17
Culoare
Alb
Rosu
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Embrace"

283,00 lei

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.