Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Glory"

210,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Glory: 5 zambile, 5 panicum, 3 iris, 7 lalele, 5 narcise, ambalaj, panglica.

Cantitate

Buchetul Glory de la Fleurange este o adevarata manifestare a splendorii si rafinamentului. Acest buchet impresionant este compus dintr-o selectie minunata de flori, fiecare contribuind la un ansamblu luxos si plin de stil. Perfect pentru evenimente importante, sarbatori speciale sau ca un gest generos de apreciere, Buchetul Glory este gandit pentru a impresiona si a aduce un zambet de admiratie.

Fiecare floare din acest buchet este aleasa pentru frumusetea si prospetimea sa, asigurand ca aranjamentul va avea un impact vizual maxim si va dura. Culorile vibrante si texturile bogate ale florilor combinate in Buchetul Glory creeaza un efect vizual captivant, adaugand un strop de lux si eleganta oricarei ocazii sau spatii.

La Fleurange, ne mandrim cu creatiile noastre florale, iar Buchetul Glory este un exemplu perfect al angajamentului nostru fata de excelenta si inovatie in designul floral. Fiecare buchet este pregatit cu atentie si livrat cu profesionalism in Baia Mare si imprejurimi, asigurandu-ne ca va ajunge la destinatar in conditii perfecte, gata de a fi admirat si savurat.

Alege Buchetul Glory de la Fleurange pentru a adauga o nota de splendoare si eleganta in viata cuiva special, sau pentru a marca un eveniment important intr-un mod cu adevarat impresionant.

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-037

Fisa tehnica

Flori
Iris
Narcisa
Panicum
Zambile
Culoare
Mov
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Regal"

262,00 lei

Buchetul “Regal” conține: 3 dahlii, 3 garoafe, 1 hortensia, 4 aspidistra, 2 lisianthus, 3 stuf, 2 santini, 1 trandafir, 1 anthurium, 4 pistachia, ambalaj, fundita.

Buchet "Misterul Toamnei"

364,00 lei

Buchetul Misterul Toamnei conține: 3 dovleci ornamentali, 5 ciupercute, 5 dahlia, 2 eucalipt, 3 trandafiri, 3 mini rosa, 7 cordyline black, 1 brunia, 1 leucospermum, 1 brasica, 1 hortensia, 1 vanda, ambalaj, fundita.

Buchet cu Trandafiri Albi

491,00 lei

Buchet cu Trandafiri Albi conține: 

Standard:   29 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     33 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  39 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.