Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei
Nicio taxa

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

Cantitate

Buchetul Lila and Red de la Fleurange este o expresie vibrantă de culoare și rafinament. Acest buchet combină în mod armonios culorile lila și roșu, creând un contrast vizual impresionant. Perfect pentru a adăuga un strop de eleganță și energie în orice moment, buchetul este ideal pentru evenimente speciale sau ca un cadou memorabil.

Nuanțele vibrante de lila și roșu aduc un echilibru perfect între calm și pasiune. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura un aranjament echilibrat și atrăgător. Buchetul Lila and Red este potrivit pentru a exprima sentimente de apreciere și admirație, adăugând un strop de culoare și frumusețe.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să impresioneze și să aducă bucurie. Buchetul Lila and Red este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Lila and Red pentru a împărtăși bucuria culorilor vibrante și a rafinamentului, aducând un zâmbet și stil

Paseste in lumea florilor noastre virtuale din Baia Mare si trimite buchete care vorbesc pentru tine, cu livrare rapida in 2-4 ore. Fiecare floare este un mesaj de dragoste sau bucurie. Comanda si surprinde pe cineva astazi

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-011

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Genista
Germini
Ilex
Lalele
Leucospermum
Pampas
Solidago
Trandafiri
Zambile
Culoare
Mov
Rosu
Roz
Verde
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

Buchet Flori Rosii

246,00 lei

Buchetul Flori Rosii conține: 3 dalii, 3 vanda, 2 panicum, 1 eucalipt, 3 trandafiri, 3 solidago, 2 mini rosa, 1 quercus, 7 black cordy, ambalaj, fundita.

Buchet "Harvest"

257,00 lei

Buchetul Harvest conține: 2 mini rosa, 3 dahlii, 3 leucospermum, 3 freesia, 1 hypericum, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

Buchet "Delice"

261,00 lei

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Hope"

243,00 lei

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.