Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Shades of Pink"

275,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Shades of Pink contine: 1 hortensia, 3 bujori, 3 trandafiri, 2 mini rosa, 2 garoafe, 2 mathiola, 2 eucalipt, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul Shades of Pink de la Fleurange este o celebrare a feminității și rafinamentului, oferind o paletă variată de nuanțe de roz. Acest buchet elegant este compus dintr-o selecție atentă de flori în diverse tonuri de roz, fiecare adăugând propria sa textură și caracter unic. Perfect pentru a exprima afecțiunea, aprecierea sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet, buchetul Shades of Pink este alegerea ideală pentru a adăuga un strop de culoare și delicatețe în orice ocazie.

Fiecare floare din acest buchet este aleasă cu grijă, asigurându-se că aranjamentul final este nu doar frumos la vedere, ci și o experiență olfactivă plăcută. Nuanțele de roz variază de la pasteluri subtile la tonuri mai vibrante, creând un efect vizual armonios și atrăgător. Buchetul este perfect pentru evenimente speciale, cadouri de mulțumire, aniversări sau chiar ca un decor elegant pentru acasă sau birou.

La Fleurange, ne dedicăm să oferim cele mai proaspete și frumoase aranjamente florale. Buchetul Shades of Pink este pregătit cu o atenție deosebită la detalii și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Fiecare buchet este gândit pentru a impresiona și a aduce bucurie, asigurându-se că va ajunge la destinatar în condiții perfecte.

Alege Buchetul Shades of Pink de la Fleurange pentru a oferi un cadou deosebit care să reprezinte eleganță, stil și feminitate.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-010

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Matthiola
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Alb
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

Buchet "Love Me"

275,00 lei

Buchetul Love Me conține: 1 calluna, 1 anthurium, 2 eryngium, 1 leucospermum, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 alstromeria, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Orange Autumn"

254,00 lei

Buchetul Orange Autumn conține: 1 eucalipt, 1 quercus ,3 germini, 3 mini rosa, 3 dahlia, 1 matricaria, 3 garoafe, 3 trandafiri, 1 cymbidium, ambalaj, fundita.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Kindness"

216,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.