Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 35 Trandafiri Albi

571,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 35 trandafiri, eucalipt, ambalaj.

Cantitate

Acest buchet de 35 de trandafiri albi este un produs elegant şi rafinat, perfect pentru a transmite mesaje de iubire, respect şi admiraţie. Trandafirii albi sunt simbolul purităţii şi al inocenţei, fiind o alegere populară pentru ocazii speciale, cum ar fi nunţile sau aniversările.

Buchetul este compus din 35 de flori, care sunt aranjate cu mare atenţie, astfel încât să se creeze un aspect coerent şi ordonat. Fiecare trandafir este selectat cu grijă, astfel încât să aibă o formă frumoasă şi o culoare puternică.

Buchetul este înfăşurat într-un material elegant şi se livrează într-un ambalaj sigur, care îl protejează pe drum. De asemenea, opţiunea de a nu include un mesaj sau un card de însoţire poate fi aleasă pentru un anonimat complet.

Acest buchet de trandafiri albi este un cadou potrivit pentru orice occasion, indiferent dacă este vorba despre o zi de naştere, un aniversar sau o propunere de căsătorie. Este un mod uşor şi elegant de a transmite emoţii puternice şi de a-i face pe cei dragi să se simtă apreciaţi şi iubiţi. 

Buchetul conține: 35 trandafiri, eucalipt, ambalaj.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-011

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
35
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: