Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "White Sensation"

611,00 lei
Nicio taxa

Buchetul White Sensation conține: 25 trandafiri, 10 mini-rose, pistacia, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Buchetul 'White Sensation' de la Fleurange este o adevărată manifestare a eleganței și purității. Combinând diverse flori albe, fiecare cu textura și parfumul său unic, acest buchet este perfect pentru a adăuga o notă de rafinament oricărei ocazii. Fie că este folosit ca decor la un eveniment special sau oferit ca un cadou memorabil, 'White Sensation' este alegerea ideală pentru a transmite un mesaj de apreciere și admirație.

Fiecare floare din acest buchet este atent aleasă pentru a asigura prospetimea și frumusețea. Nuanțele de alb și texturile variate creează un efect vizual calmant și sofisticat, făcând din 'White Sensation' un simbol al rafinamentului și gustului deosebit. Acest buchet este potrivit pentru o varietate de momente, de la nunți și botezuri până la evenimente corporative sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet într-o zi obișnuită.

La Fleurange, ne dedicăm să oferim cele mai frumoase și proaspete flori, iar 'White Sensation' nu face excepție. Ne asigurăm că fiecare buchet este creat cu măiestrie și atenție, pentru a oferi o experiență florală de neuitat. Livrăm acest buchet impresionant în Baia Mare și împrejurimi, garantând că va ajunge în condiții perfecte, gata să aducă un strop de eleganță și frumusețe.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

Buchetul perfect White Sensation pentru orice ocazie! Un buchet ”senzație”, format din 25 trandafiri, 10 mini-rose, pistacia, ambalaj, fundita.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-009

Fisa tehnica

Flori
Mini-rosa
Trandafiri
Număr flori
35
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: