Comanada rapid prin WhatsApp

The Peony Box

282,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul The Peony Box contine: 11 bujori roz, 1 lisianthus, 1 eucalipt, fundita, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

"The Peony Box" - o cutie cu flori mixte oferită de Fleurange. Această cutie elegantă și rafinată conține flori proaspete și frumoase, cu accent pe bujorii (peony) - una dintre cele mai populare și apreciate flori de grădină.

Bujorii sunt flori mari și bogate, recunoscute pentru frumusețea lor uluitoare și parfumul lor delicat. Aceste flori elegante adaugă un aspect luxos și romantic aranjamentului floral.

Cutie elegantă: Florile sunt aranjate cu grijă într-o cutie specială, de calitate superioară, care adaugă un aspect sofisticat și rafinat. Cutia este concepută pentru a menține flori proaspete și pentru a oferi o prezentare impresionantă.

Aranjamentul The Peony Box contine: 11 bujori roz, 1 lisianthus, 1 eucalipt, fundita, cutie catifea Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

O dată la 2-3 zile, se completează cu apă la burețelul din interiorul cutiei. Nu poziționați aranjamentul lângă surse de căldură sau odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-025

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Eucalipt Cinerea
Lisianthus
Culoare
Alb
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Beautiful"

311,00 lei

Aranjamentul Floral Beautiful contine: 3 lalele, 1 bujor, 1 gypsophila, 1 pistacia, 3 zambile, 5 ranunculus, 1 garofita, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 trandafir, 3 garoafe, 1 vanda, cutie catifea Fleurange.