Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Delicat"

297,00 lei
Nicio taxa

Cutia Delicat contine: 1 hortensia, 3 freesii, 1 santini, 3 dahlii, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 garoafe, 1 ozothamnus, stuf, 2 pistacia, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral "Delicat" de la Fleurange.ro este o expresie a eleganței subtile și a frumuseții rafinate. Acest aranjament minunat, compus din flori alese cu atenție pentru textura și culoarea lor delicată, este perfect pentru a aduce un strop de rafinament în orice spațiu. Fiecare element al aranjamentului "Delicat" a fost gândit pentru a crea o atmosferă calmă și relaxantă.

Designul acestui aranjament este atât contemporan, cât și atemporal, potrivit pentru orice ocazie specială sau pentru a adăuga un plus de frumusețe în viața de zi cu zi. Fie că este un cadou pentru cineva drag sau un element de decor pentru casa sau biroul tău, "Delicat" este alegerea ideală pentru a exprima bun gust și apreciere.

La Fleurange.ro, ne dedicăm creării de aranjamente florale care vorbesc inimii și sufletului. Aranjamentul Floral "Delicat" nu este doar un simplu buchet, ci o experiență vizuală și emoțională. Lasă acest aranjament să transmită mesaje de iubire, grijă și admirație, transformând momentele obișnuite în amintiri pline de frumusețe și eleganță.

In Baia Mare, floraria noastra online este gata sa livreze buchete extraordinare la usa ta in 2-4 ore. Exprima-ti afectiunea sau recunostinta cu florile noastre si lasa magia sa se intample.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-007

Fisa tehnica

Flori
Chrysantheme
Dahlia
Freesii
Garoafe
Hortensia
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Culoare
Multicolor
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament "Pastel"

323,00 lei

Aranjamentul Pastel contine: 1 hortensia, 1 bujor, 2 lisianthus, 3 trandafiri, 1 vanda, 2 mini-rosa, 1 chrysanthema, 3 garoafe, eucalipt, 1 eryngium, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Ganduri De Dor"

322,00 lei

Aranjament Floral Ganduri De Dor conține: 1 hortensia, statice, 3 bumbac, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 3 garoafe, 2 trandafiri, 2 mini-rosa, 1 germini, 2 pistacia, 3 alstroemeria, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "For Your Love"

301,00 lei

Aranjamentul Floral For Your Love contine: 3 achillea, 2 chrysanthema, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 1 germini, 2 pistacia, 1 garoafa, 2 alstroemeria, 3 bumbac, 3 dahlia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Serenada Toamnei"

431,00 lei

Aranjamentul Floral Serenada Toamnei contine: 5 ciupercute, 2 vanda, 3 quercus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 2 freesia, 3 helianthus, 5 dahlia, 2 zambile, 1 panicum, 5 pistacia, 2 pampas, 1 matricaria, vas