Cos cu Flori Simfonie de Toamna
search
  • Cos cu Flori Simfonie de Toamna
  • Cos cu Flori Simfonie de Toamna

Simfonie de Toamna

342,00 lei
Nicio taxa

Cosul Simfonie de Toamna contine: 5 helianthus, 1 solidago, pampas, spice de grau, aster, 1 mini-dovlecel artificial, 2 mini-rose, 1 quercus, funda, eucalipt, 2 pistacia, 3 dahlii, 3 trandafiri, cos.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

Personalizează această comandă cu următoarele produse:

Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei

Total: 342,00 lei

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Descoperiti "Simfonia de Toamna", un aranjament floral deosebit oferit de Fleurange, floraria ta preferata din Baia Mare. Acest aranjament unic, disponibil pentru livrare rapida in Baia Mare, este o celebrare a culorilor toamnei, combinand o varietate de flori de sezon intr-un mod artistic si elegant. Ideal pentru a aduce farmecul toamnei in orice casa sau birou, acest aranjament este perfect pentru orice ocazie, fie ca doriti sa transmiteti ganduri calde sau sa aduceti un zambet cuiva drag. Fiecare floare este selectata cu grija, asigurandu-va ca veti trimite nu doar un buchet, ci o experienta vizuala memorabila. Pentru mai multe optiuni de aranjamente florale in Baia Mare, vizitati colectia noastra completa.

Cosul Simfonie de Toamna contine: 5 helianthus, 1 solidago, pampas, spice de grau, aster, 1 mini-dovlecel artificial, 2 mini-rose, 1 quercus, funda, eucalipt, 2 pistacia, 3 dahlii, 3 trandafiri, cos.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați aranjamentul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați florile prea mult. Încercați să evitați atingerea lor.

  3. Dacă observați că florile sunt încep să se usuce, puteți încerca să le hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați florile pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a lor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-010

Fisa tehnica

Flori
Aster
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Helianthus
Mini-rosa
Pampas
Pistacia
Quercus
Solidago
Trandafiri
Culoare
Multicolor
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !