Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Cantitate

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" de la Fleurange.ro este o celebrare vibrantă a sezonului toamnei. Acest coș încântător este plin cu o varietate de flori și elemente naturale, fiecare reflectând paleta bogată și caldă de culori a toamnei. De la nuanțe aurii la tonuri bogate de roșu și portocaliu, fiecare aspect al aranjamentului "Autumn Basket" evocă sentimente de confort și căldură.

Perfect pentru a aduce o bucată din frumusețea toamnei în interiorul casei sau pentru a împărtăși bucuria sezonului cu cineva drag, acest aranjament este un mod minunat de a sărbători schimbările naturii. Coșul rustic adaugă un farmec autentic și face din acest aranjament un cadou ideal pentru o varietate de ocazii, de la zile de naștere până la mulțumiri sau chiar decoruri festive de toamnă.

La Fleurange.ro, ne străduim să oferim aranjamente florale care să aducă emoție și frumusețe în orice moment. "Autumn Basket" nu este doar un aranjament floral, ci o poveste despre toamnă, despre schimbări și despre frumusețea naturală. Lăsați acest coș plin de culoare să aducă un zâmbet și să încălzească inimile celor care îl primesc.

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!ita.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-009

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Helianthus
Mini-rosa
Pistacia
Quercus
Solidago
Spice grau
Trandafiri
Culoare
Crem
Multicolor
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil