Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "All Red"

365,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral "All Red" contine: 1 cymbidium, 2 mini-rosa, 3 mini-rosa, 5 trandafiri, 3 dahlii, 2 leucospermum, 1 chrysanthema, 1 santini, eucalipt, 2 pistacia, funda, cutie Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral "All Red" de pe Fleurange.ro este o adevărată declarație de eleganță și pasiune. Cu o selecție impresionantă de flori roșii, acest aranjament este creat pentru a impresiona și a transmite emoții intense.

Compus din trandafiri roșii vibranti, gerbera roșie strălucitoare și alte flori roșii de sezon, "All Red" este un omagiu adus culorii iubirii și pasiunii. Fiecare floare este atent selectată și aranjată pentru a crea un efect vizual deosebit, transformând acest aranjament într-un simbol al frumuseții și al armoniei.

Ideal pentru a aduce un strop de culoare și eleganță în orice încăpere, "All Red" este perfect pentru decorarea spațiilor de acasă, a birourilor sau pentru a adăuga o notă de rafinament la evenimente speciale. De asemenea, este un cadou ideal pentru a-ți exprima sentimentele față de o persoană dragă, fie că este vorba despre o aniversare, o zi de naștere sau pur și simplu pentru a arăta că îți pasă.

Aranjamentul "All Red" nu este doar un buchet de flori, ci o experiență senzorială completă. Combinația de culori vibrante, texturi bogate și parfumuri îmbietoare transformă acest aranjament într-un element decorativ impresionant.

Comandă "All Red" de pe Fleurange.ro și adaugă un element de sofisticare și stil în viața ta sau a celor dragi. Fiecare aranjament este pregătit cu grijă și atenție la detalii, asigurând că va aduce bucurie și admirație în inima oricui îl primește.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-012

Fisa tehnica

Flori
Chrysantheme
Cymbidium
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Leucospermum
Mini-rosa
Pistacia
Santini
Trandafiri
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Aranjament Floral "Autumn Blooms"

282,00 lei

Aranjamentul Autumn Blooms contine: 1 garoafa, 2 mini rosa,1 cymbidium, 3 trandafiri, 1 solidago, 1 chrysanthema, 3 dahlia, 1 freesia, 1 leucospermum, 1 germini, 1 alstromeria, 1 eucalipt, 3 achillea, 1 quercus, 10 spice grau, cutie catifea Fleurange.

Aranjament Floral "Serenada Toamnei"

431,00 lei

Aranjamentul Floral Serenada Toamnei contine: 5 ciupercute, 2 vanda, 3 quercus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 2 freesia, 3 helianthus, 5 dahlia, 2 zambile, 1 panicum, 5 pistacia, 2 pampas, 1 matricaria, vas

4 alte produse in aceeasi categorie: