Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Autumn Blooms"

282,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Autumn Blooms contine: 1 garoafa, 2 mini rosa,1 cymbidium, 3 trandafiri, 1 solidago, 1 chrysanthema, 3 dahlia, 1 freesia, 1 leucospermum, 1 germini, 1 alstromeria, 1 eucalipt, 3 achillea, 1 quercus, 10 spice grau, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

 Aranjament Floral 'Autumn Blooms' de la Fleurange.ro este o capodoperă a sezonului toamnă, un tribut adus culorilor și texturilor acestui anotimp minunat.

Acest aranjament excepțional este compus dintr-o varietate de flori de toamnă, fiecare selectată pentru a reflecta tonurile bogate și vibrante ale sezonului. Nuanțele de portocaliu, galben și roșu se împletesc armonios, creând un spectacol vizual care aduce căldura și frumusețea toamnei în orice încăpere. 'Aranjamentul Floral 'Autumn Blooms' este perfect pentru a adăuga o notă de eleganță oricărui spațiu, fie că este vorba de casa ta sau de birou.

Este, de asemenea, un cadou ideal pentru a-ți arăta aprecierea și afecțiunea față de cineva special în aceste zile răcoroase de toamnă. La Fleurange.ro, punem pasiune și măiestrie în fiecare aranjament floral, asigurându-ne că 'Autumn Blooms' va impresiona și va aduce bucurie. Fiecare floare este atent aleasă și aranjată pentru a asigura că acest aranjament este nu doar un cadou, ci o experiență memorabilă. Descoperă frumusețea toamnei cu 'Autumn Blooms' și lasă-te încântat de magia acestui sezon.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-013

Fisa tehnica

Flori
Achillea
Alstroemeria
Chrysantheme
Cymbidium
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Freesii
Garoafe
Germini
Leucospermum
Mini-rosa
Solidago
Trandafiri
Culoare
Galben
Portocaliu
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Ganduri De Dor"

322,00 lei

Aranjament Floral Ganduri De Dor conține: 1 hortensia, statice, 3 bumbac, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 3 garoafe, 2 trandafiri, 2 mini-rosa, 1 germini, 2 pistacia, 3 alstroemeria, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "For Your Love"

301,00 lei

Aranjamentul Floral For Your Love contine: 3 achillea, 2 chrysanthema, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 1 germini, 2 pistacia, 1 garoafa, 2 alstroemeria, 3 bumbac, 3 dahlia, cutie Fleurange.

Aranjament cu Lavanda

273,00 lei

Cutia cu Lavanda contine: lavanda, 7 lagurus, 6 garoafe, 3 alstromeria, 3 sweet williams, 1 santini, 1 helianthus, 1 pistacia, 2 eryngium, 2 minii-rosa, Fleurange.

Aranjament Floral "Serenada Toamnei"

431,00 lei

Aranjamentul Floral Serenada Toamnei contine: 5 ciupercute, 2 vanda, 3 quercus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 2 freesia, 3 helianthus, 5 dahlia, 2 zambile, 1 panicum, 5 pistacia, 2 pampas, 1 matricaria, vas