Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher
search
  • Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher
  • Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher

Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher

394,00 lei
Nicio taxa

Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher conține: 15 trandafiri rosii, 15 Ferrero Rocher, Tilandsia, cutie catifea Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Fleurange aduce un mix unic de frumusețe și gust cu "Cutia cu Trandafiri Roșii și Ferrero Rocher". Această cutie elegantă combină romantismul trandafirilor roșii, simbol al dragostei și pasiunii, cu dulceața fină a ciocolatei Ferrero Rocher. Este cadoul perfect pentru a impresiona și a exprima sentimente adânci, fie că este vorba de o aniversare, o cerere în căsătorie sau pur și simplu un gest de apreciere. Fiecare trandafir este atent selectat și aranjat în Baia Mare, asigurând o prezentare impecabilă și un impact emoțional de neuitat

Cutie cu Trandafiri Rosii si Ferrero Rocher conține: 15 trandafiri rosii, 15 Ferrero Rocher, Tilandsia, cutie catifea Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-011

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
15
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !