Cutie cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers
search
  • Cutie cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers
  • Cutie cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers

Cutie cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers

476,00 lei
Nicio taxa

Cutia cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers conține: 17 trandafiri, 5 mini-rose, 3 gypsophila, pistacia, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Descoperă bucuria și frumusețea naturii cu "Cutia cu Trandafiri 'The Earth Laughs in Flowers'" de la Fleurange. Această cutie elegantă, umplută cu trandafiri proaspeți și îmbietori, este o celebrare a frumuseții și a bucuriei pe care le aduc florile. Fiecare trandafir este atent ales și aranjat pentru a reflecta un sentiment de gratitudine și apreciere. Ideală pentru orice ocazie, această cutie este un cadou perfect pentru a aduce un zâmbet și a împărtăși frumusețea florilor cu cei dragi din Baia Mare.

Cutia cu Trandafiri The Earth Laughs in Flowers conține: 17 trandafiri, 5 mini-rose, 3 gypsophila, pistacia, cutie Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-007

Fisa tehnica

Flori
Gypsophila
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Număr flori
17
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !