Cutie Lovely
search
  • Cutie Lovely
  • Cutie Lovely

Cutie Lovely

218,00 lei
Nicio taxa

Cutia Lovely contine: 5 garoafe, 5 mini rosa, 3 bumbac, 6 pistacia, fundita, cutie Fleurange 13x17.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Cutia "Lovely" de la Fleurange este un aranjament floral încântător, ce combină eleganța și delicatețea pentru a crea o impresie de durată. Acest buchet splendid, alcătuit dintr-o selecție variată de flori mixte, emite un aer de grație și rafinament. Cu culori armonioase și texturi delicate, cutia "Lovely" este ideală pentru a-ți exprima sentimentele sau pentru a adăuga un strop de frumusețe în orice spațiu. Fiecare floare este aleasă cu grijă pentru a asigura o prezentare perfectă. Este cadoul perfect pentru a arăta apreciere sau dragoste, aducând un zâmbet celor din Baia Mare.

Cutia Lovely contine: 5 garoafe, 5 mini rosa, 3 bumbac, 6 pistacia, fundita, cutie Fleurange 13x17.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.iferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-021

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Garoafe
Mini-rosa
Pistacia
Culoare
Crem
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !