Aranjament Floral Simplicity
search
  • Aranjament Floral Simplicity
  • Aranjament Floral Simplicity

Aranjament Floral Simplicity

173,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Simplicity contine: 1 eucalipt, 1 trandafir, 1 chrisantema, 1 lisianthus, 1 germini, 2 alstromeria, 1 pistachia, 1mini-rosa, 1 solidago, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul Floral 'Simplicity' de la Fleurange este o expresie a eleganței în simplitate. Acest buchet, cu un design curat și liniștit, este compus din flori selectate pentru frumusețea lor subtilă și impact vizual calmant. Perfect pentru a adăuga un strop de rafinament în orice mediu, fie că este vorba de un spațiu de lucru sau de acasă. Fiecare floare este aranjată cu grijă, creând un echilibru vizual plăcut și o atmosferă relaxantă. Ideal pentru a oferi un cadou de apreciere sau pentru a aduce un element de naturalețe și eleganță în Baia Mare, 'Simplicity' este o alegere perfectă pentru cei care iubesc frumusețea în cea mai pură formă a sa.

Aranjamentul Simplicity contine: 1 eucalipt, 1 trandafir, 1 chrisantema, 1 lisianthus, 1 germini, 2 alstromeria, 1 pistachia, 1mini-rosa, 1 solidago, cutie Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-015

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Germini
Lisianthus
Mini-rosa
Pistacia
Solidago
Trandafiri
Culoare
Alb
Galben
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 26

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !