Cos 40 trandafiri rosii
search
  • Cos 40 trandafiri rosii

Cos 40 Trandafiri Rosii

812,00 lei
Nicio taxa

Coșul conține: 40 trandafiri, eucalipt cinerea, cos, fundiță.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Descoperiti "Cosul cu 40 de Trandafiri Rosii" de la Fleurange, o expresie a elegantei si pasiunii, perfecta pentru locuitorii din Baia Mare. Acest cos impresionant, disponibil pentru comenzi in Baia Mare, este plin de trandafiri rosii vibranti, fiecare simbolizand dragoste si admiratie. Combinatia de trandafiri cu eucalipt cinerea adauga un plus de rafinament, facand acest cos ideal pentru ocazii speciale, fie ca doriti sa sarbatoriti un moment important sau sa transmiteti sentimente profunde. Fiecare trandafir este ales cu atentie, asigurandu-va ca veti trimite nu doar un cadou, ci o declaratie de afectiune memorabila. Pentru mai multe optiuni de cosuri cu flori in Baia Mare, vizitati colectia noastra completa.

Apogeul rafinamentului floral, acest coș conține: 40 trandafiri roșii, eucalipt Cinerea, fundiță. 

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați aranjamentul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați florile prea mult. Încercați să evitați atingerea lor.

  3. Dacă observați că florile sunt încep să se usuce, puteți încerca să le hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați florile pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a lor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-03-001

Fisa tehnica

Flori
Eucalipt Cinerea
Trandafiri
Număr flori
33
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !