Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Simfonie de Toamna"

336,00 lei
Nicio taxa

Cosul Simfonie de Toamna contine: 5 helianthus, 1 solidago, pampas, spice de grau, aster, 1 mini-dovlecel artificial, 2 mini-rose, 1 quercus, funda, eucalipt, 2 pistacia, 3 dahlii, 3 trandafiri, cos.

Cantitate

Descoperă Aranjamentul Floral Simfonie de Toamnă - un tribut vibrant culorilor toamnei. Comandă acum pe Fleurange.ro!"

Descriere de Produs (maxim 270 de cuvinte):

Aranjamentul Floral "Simfonie de Toamnă" de la Fleurange.ro este o capodoperă a artelor floristice, care evocă esența vibrantă a sezonului toamnal. Fiecare aspect al acestui aranjament este meticulos gândit pentru a reflecta frumusețea și căldura toamnei.

Compus dintr-o selecție impresionantă de flori, inclusiv crizanteme aurii, trandafiri ruginii și dalii în nuanțe de burgund, "Simfonie de Toamnă" este un spectacol de culori calde și texturi bogate. Aranjamentul este însoțit de frunze de arțar și fructe de sezon, creând un contrast splendid și adăugând un plus de naturalețe și prospețime.

Ideal pentru a aduce un strop de eleganță în orice încăpere, "Simfonie de Toamnă" este alegerea perfectă pentru decoruri de birou, acasă sau la evenimente speciale. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru a arăta recunoștință și apreciere, fiind un mod rafinat de a transmite sentimente calde și gânduri pozitive.

"Simfonie de Toamnă" nu este doar un aranjament floral, ci o experiență senzorială care îmbogățește și încântă privirea. Fiecare element al acestui aranjament este ales și plasat cu grijă, asigurând că va rămâne în memoria celor care îl primesc sau îl admiră. Comandați "Simfonie de Toamnă" de pe Fleurange.ro și aduceți magia toamnei în spațiul dumneavoastră.

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-010

Fisa tehnica

Flori
Aster
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Helianthus
Mini-rosa
Pampas
Pistacia
Quercus
Solidago
Trandafiri
Culoare
Multicolor
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Aranjament Floral "All Red"

365,00 lei

Aranjamentul Floral "All Red" contine: 1 cymbidium, 2 mini-rosa, 3 mini-rosa, 5 trandafiri, 3 dahlii, 2 leucospermum, 1 chrysanthema, 1 santini, eucalipt, 2 pistacia, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Autumn Blooms"

282,00 lei

Aranjamentul Autumn Blooms contine: 1 garoafa, 2 mini rosa,1 cymbidium, 3 trandafiri, 1 solidago, 1 chrysanthema, 3 dahlia, 1 freesia, 1 leucospermum, 1 germini, 1 alstromeria, 1 eucalipt, 3 achillea, 1 quercus, 10 spice grau, cutie catifea Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Flawless"

269,00 lei

Buchetul Flawless contine: 2 anthurium, 1 mini-rosa, 1 mini-rosa, 2 alstroemerii, 1 leucospermum, 3 trandafiri, pampas, eucalipt, 7 aspidistra, 1 vanda, ambalaj.

Buchet "Regal"

262,00 lei

Buchetul “Regal” conține: 3 dahlii, 3 garoafe, 1 hortensia, 4 aspidistra, 2 lisianthus, 3 stuf, 2 santini, 1 trandafir, 1 anthurium, 4 pistachia, ambalaj, fundita.