Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Mixt de Flori "Flavia"

322,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu Mixt de Flori "Flavia" conține :3 lisianthus, 5 dahlii, 5 panicum, 3 trandafiri, 1 chrisantema, 1 crin asiatic, 2 mini rose, 2 alstroemeria, 1 eucalipt, 1 germini, 3 garoafe, cos alb.

Cantitate

Aranjamentul cu Mixt de Flori "Flavia" de la Fleurange.ro este o simfonie de culori și texturi, un adevărat festin pentru simțuri. Acest aranjament excepțional este compus dintr-o selecție variată de flori proaspete și vibrante, fiecare contribuind la o compoziție finală care este atât de plăcută vizual, cât și olfactiv.

"Flavia" cuprinde trandafiri eleganți, gerbera plină de culoare, lisianthus grațios și alte flori de sezon, toate aranjate armonios pentru a crea un efect vizual impresionant. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura cea mai bună calitate și prospețime, oferind un cadou memorabil și de durată.

Ideal pentru orice ocazie specială, fie că este vorba de o aniversare, o zi de naștere, sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe fața cuiva drag, Aranjamentul "Flavia" este alegerea perfectă. Este, de asemenea, un mod minunat de a adăuga un strop de frumusețe naturală și o atmosferă caldă în orice spațiu, fie acasă sau la birou.

"Flavia" nu este doar un buchet de flori, ci și o experiență senzorială. Aroma delicată a florilor proaspete și paleta de culori luminoase sunt o adevărată încântare, aducând o bucurie instantanee și o senzație de proaspăt și natural.

Comandă Aranjamentul cu Mixt de Flori "Flavia" de pe Fleurange.ro și aduce un strop de magie florală în viața ta sau a celor dragi. Fiecare aranjament este creat cu grijă și atenție la detalii, asigurându-se că va aduce zâmbete și momente frumoase.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-03-003

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Crin Asiatic
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Genista
Germini
Lisianthus
Mini-rosa
Panicum
Trandafiri
Culoare
Alb
Crem
Mov
Peach
Roz
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Cos cu Flori "Diafan"

376,00 lei

Coșul Diafan conține: 1 solidago, 1 germini, 1 hortensia, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 cymbidium, 10 lagurus, 1 eryngium, 2 chrysantheme, 3 bumbac, 2 eucalipt, funda, cos, felicitare.

Aranjament "Pastel"

323,00 lei

Aranjamentul Pastel contine: 1 hortensia, 1 bujor, 2 lisianthus, 3 trandafiri, 1 vanda, 2 mini-rosa, 1 chrysanthema, 3 garoafe, eucalipt, 1 eryngium, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Aranjament Floral "For Your Love"

301,00 lei

Aranjamentul Floral For Your Love contine: 3 achillea, 2 chrysanthema, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 1 germini, 2 pistacia, 1 garoafa, 2 alstroemeria, 3 bumbac, 3 dahlia, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Cos cu Flori "Diafan"

325,00 lei

Coșul Diafan conține: eucalipt, 1 hortensia, 2 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 cymbidium, 10 lagurus, 1 eryngium, 1 chrysanthema, 1 bumbac, funda, cos.

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.