Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Paris"

316,00 lei
Nicio taxa

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Cantitate

Buchetul Paris de la Fleurange este o reflectare a eleganței și rafinamentului parizian. Acest aranjament sofisticat combină flori clasice și design modern, creând o atmosferă de lux și stil. Fiecare element este atent ales pentru a asigura un buchet impresionant și memorabil.

Ideal pentru a adăuga un strop de eleganță oricărui eveniment sau spațiu, Buchetul Paris este perfect pentru a sărbători momente speciale sau pentru a aduce un zâmbet. Nuanțele sale subtile și texturile rafinate îl fac potrivit pentru orice decor urban și sofisticat.

La Fleurange, ne dedicăm creării de buchete care să inspire și să aducă frumusețe. Buchetul Paris este livrat cu grijă și profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Paris pentru a adăuga un strop de rafinament parizian și eleganță în viața cuiva special sau în propria casă.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-020

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Deplhinium
Eucalipt Cinerea
Hortensia
Matthiola
Muscari
Phlox
Veronica
Culoare
Alb
Albastru
Mov
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.