Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 33 Trandafiri

485,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 33 trandafiri, fundita iuta, ambalaj.

Cantitate

Buchetul de 33 Trandafiri de la Fleurange.ro este un gest clasic și elegant de apreciere, ideal pentru a exprima sentimentele tale profunde.

Acest buchet impresionant este compus din 33 de trandafiri proaspeți și parfumați, fiecare ales pentru frumusețea și calitatea sa. Numărul de 33 de trandafiri este simbolic, reprezentând iubirea, respectul și aprecierea într-un mod unic și memorabil. Perfect pentru a celebra aniversări, zile de naștere, sau chiar pentru a-ți exprima dragostea într-un mod grandios.

Buchetul de 33 Trandafiri este un cadou care va lăsa o impresie de durată. Fiecare trandafir este atent aranjat pentru a crea un efect vizual deosebit, transformând buchetul într-o operă de artă. La Fleurange.ro, ne mândrim cu oferirea de flori de cea mai bună calitate, asigurându-ne că fiecare buchet este pregătit cu cea mai mare atenție. Alege Buchetul de 33 Trandafiri pentru a aduce zâmbete și a adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărei ocazii.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-030

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
33
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: