Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Delice"

261,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.

Cantitate

Buchetul Delice de la Fleurange este o adevărată sărbătoare a frumuseții florale. Combină flori în culori vibrante, perfect pentru orice ocazie. Compoziția include o varietate de flori proaspete, fiecare cu textura și culoarea sa unică.

Buchetul Delice este ideal pentru a exprima bucurie și apreciere. Fiecare floare este aleasă cu grijă, asigurând un aranjament armonios și plin de viață. Potrivit pentru zile de naștere, aniversări sau ca un simplu gest de afecțiune.

Acest aranjament impresionant aduce culoare și eleganță în orice spațiu. La Fleurange, ne mândrim cu oferirea de buchete de înaltă calitate și design deosebit. Livrăm Buchetul Delice cu grijă și profesionalism în Baia Mare și împrejurimi.

Alege Buchetul Delice pentru a aduce un zâmbet și a împărtăși bucuria florilor frumoase.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-029

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Calluna
Eryngium
Eucalipt Cinerea
Lisianthus
Mini-rosa
Solidago
Trandafiri
Culoare
Alb
Crem
Gri
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Embrace"

283,00 lei

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.

Buchet "Orange Autumn"

254,00 lei

Buchetul Orange Autumn conține: 1 eucalipt, 1 quercus ,3 germini, 3 mini rosa, 3 dahlia, 1 matricaria, 3 garoafe, 3 trandafiri, 1 cymbidium, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie: