Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare

Buchet cu Trandafiri Galbeni

309,00 lei
Nicio taxa

Buchet cu Trandafiri Galbeni conține: 

Standard:    19 Trandafiri, Ambalaj, Panglica Fleurange, Felicitare.

Deluxe:       21 Trandafiri, Ambalaj, Panglica Fleurange, Felicitare.

Premium:    25 Trandafiri, Ambalaj, Panglica Fleurange, Felicitare.

Dimensiune : Standard
Cantitate

Descoperă online buchet cu Trandafiri Galbeni de pe Fleurange.ro, o explozie de culoare și optimism. Trandafirii galbeni, cunoscuți pentru simbolizarea bucuriei, prieteniei și fericirii, sunt alegerea ideală pentru a aduce un zâmbet pe chipul oricui. Acest buchet vibrant și luminos este perfect pentru a celebra momente speciale sau pur și simplu pentru a aduce o notă de strălucire în viața de zi cu zi.

Buchet cu Trandafiri Galbeni este compus din flori proaspete și atent selecționate, fiecare trandafir fiind aranjat cu grijă pentru a crea un efect vizual impresionant. Ideal pentru aniversări, sărbători, zile de naștere sau ca un gest de mulțumire, acest buchet este destinat să aducă fericire și să lumineze orice spațiu.

Fleurange.ro se angajează să ofere aranjamente florale de cea mai înaltă calitate, iar buchetul cu Trandafiri Galbeni nu face excepție. Fiecare buchet este creat cu pasiune și atenție la detalii, asigurându-se că florile vor ajunge proaspete și în condiții perfecte.

Comanda acum buchet cu Trandafiri Galbeni de pe Fleurange.ro și lasă frumusețea și culoarea acestor flori să aducă bucurie și optimism. Fie că îl oferi ca un cadou sau îl păstrezi pentru tine, acest buchet este garantat să facă ziua cuiva mai luminoasă.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-040

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Culoare
Galben
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: