Comanada rapid prin WhatsApp

The Pink Bouquet

575,00 lei
Nicio taxa

Buchetul The Pink Bouquet conține: 19 trandafiri, 10 mini-rose, eucalipt, cordyline, ambalaj, fundiță.

Cantitate

The Pink Bouquet de la Fleurange este o explozie de culoare și delicatețe. Acest buchet splendid este compus dintr-o varietate de flori în nuanțe de roz, fiecare contribuind la un ansamblu plin de feminitate și eleganță. Perfect pentru a exprima aprecierea, dragostea sau chiar pentru a oferi un gest de mulțumire, The Pink Bouquet este alegerea ideală pentru a aduce zâmbete și a ilumina ziua cuiva special.

Fiecare floare din acest buchet este aleasă cu atenție pentru a asigura prospetimea și durabilitatea. Nuanțele vibrante de roz se combină armonios, creând un efect vizual care este atât reconfortant, cât și impresionant. Acest buchet este potrivit pentru o gamă largă de ocazii, de la aniversări și zile de naștere, până la evenimente speciale sau chiar ca un frumos decor floral pentru acasă.

La Fleurange, ne mândrim cu abilitatea de a crea buchete care nu doar arată minunat, ci și transmit emoții. The Pink Bouquet este realizat cu pasiune și atenție la detalii, asigurându-ne că fiecare livrare va aduce bucurie și satisfacție. Livrăm acest buchet minunat în Baia Mare și împrejurimi, garantând că ajunge la destinatar în condiții optime, gata să aducă un strop de frumusețe și veselie.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-008

Fisa tehnica

Flori
Mini-rosa
Trandafiri
Număr flori
29
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: