Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 35 Trandafiri Roz

512,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 35 trandafiri, ambalaj, fundița.

Cantitate

Buchetul de 35 trandafiri roz de la Fleurange este o alegere perfectă pentru cei care doresc să transmită un mesaj de afecțiune și apreciere printr-un gest elegant și sofisticat. Fiecare trandafir roz este atent selectat și aranjat pentru a crea un buchet plin de frumusețe și delicatețe, ideal pentru a aduce un zâmbet pe chipul unei persoane dragi.

Trandafirii roz, cu nuanțele lor calde și primitoare, sunt adesea asociați cu gratitudinea, admirația și bucuria, făcând din acest buchet alegerea ideală pentru o varietate de ocazii. Fie că este vorba de o aniversare, o celebrare specială sau un simplu gest de mulțumire, buchetul de 35 trandafiri roz va transmite sentimentele tale într-un mod elegant și memorabil.

La Fleurange, ne mândrim cu calitatea și prospetimea florilor noastre. Acest buchet este pregătit cu grijă și atenție la detalii, asigurându-ne că fiecare trandafir își păstrează frumusețea și prospețimea. Serviciul nostru de livrare în Baia Mare și împrejurimi garantează că buchetul de 35 trandafiri roz va ajunge la destinatar în condiții perfecte, gata să aducă bucurie și să impresioneze.

Alege Buchetul de 35 Trandafiri Roz de la Fleurange pentru a crea un moment special și pentru a arăta cât de mult îți pasă într-un mod unic și elegant.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

Buchetul conține: 35 trandafiri, ambalaj, fundița.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-012

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
35
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

4 alte produse in aceeasi categorie: