Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare

Buchet cu Trandafiri Albi

491,00 lei
Nicio taxa

Buchet cu Trandafiri Albi conține: 

Standard:   29 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     33 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  39 trandafiri albi, ambalaj, fundita, felicitare.

Dimensiune : Deluxe
Cantitate

Descoperă "Buchet cu Trandafiri Albi" de pe Fleurange.ro, un simbol atemporal al purității, eleganței și respectului. Acest aranjament sofisticat este compus din trandafiri albi de cea mai bună calitate, fiecare floare fiind atent selecționată pentru a crea un buchet cu o frumusețe și un parfum subtil care va impresiona și va aduce un zâmbet pe chipul oricui.

Ideal pentru a exprima iubire pură, respect sau pentru a oferi condoleanțe, "Buchet cu Trandafiri Albi" este alegerea perfectă pentru momente importante. Trandafirii albi transmit un mesaj profund și sunt potriviți pentru nunti, aniversări, evenimente formale sau chiar ca un gest de compasiune în momente de tristețe.

Pe Fleurange.ro, ne dedicăm oferirii de aranjamente florale de neuitat, iar Buchet cu Trandafiri Albi nu face excepție. Ambalat cu grijă și pregătit pentru livrare, acest buchet este gata să fie trimis direct la ușa persoanei speciale, garantând o experiență impresionantă de la primul moment.

Comandați acum Buchetul cu Trandafiri Albi și lasați frumusețea naturală a acestor flori să vorbească în numele dumneavoastră. Fie că este un cadou pentru o persoană dragă sau un element decorativ pentru propria casă, acest buchet va aduce un strop de puritate și eleganță în orice spațiu.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-039

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: