Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 101 Trandafiri Rosii 70cm

1.410,00 lei
Nicio taxa

Buchetul 101 Trandafiri Rosii 70cm conține: 101 trandafiri 70 cm, fundita.

Cantitate

Buchetul de 101 Trandafiri Roșii de la Fleurange.ro este un simbol clasic și timpuriu al iubirii profunde și pasionale. Acest buchet impresionant este compus din 101 trandafiri roșii de înaltă calitate, fiecare atent selecționat pentru a asigura un impact vizual și emoțional maxim.

Un gest grandios de dragoste și devotament, Buchetul de 101 Trandafiri Roșii este alegerea perfectă pentru momente cu adevărat speciale: propuneri de căsătorie, aniversări semnificative sau orice altă ocazie care merită sărbătorită într-un mod extraordinar. Trandafirii roșii, cu frumusețea și parfumul lor seducător, vorbesc un limbaj universal de iubire și respect.

Nu doar un buchet, ci o adevărată declarație, acest aranjament este capabil să transmită sentimente intense și să creeze amintiri de neuitat. Fiecare trandafir este un mesaj de iubire, împreună formând o poveste impresionantă de afecțiune și pasiune.

Îngrijirea și atenția la detalii sunt evidente în fiecare aspect al acestui buchet. De la alegerea trandafirilor până la modul în care sunt aranjați și prezentati, totul este făcut cu gândul de a impresiona și a exprima cele mai profunde sentimente.

Comandă Buchetul de 101 Trandafiri Roșii de pe Fleurange.ro și fă din orice ocazie un moment de neuitat. Fie că dorești să surprinzi pe cineva drag sau să adaugi o notă de eleganță unui eveniment, acest buchet este garantat să lase o impresie durabilă.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-035

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
101
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: