Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet cu Bujori si Hortensii

296,00 lei
Nicio taxa

Buchetul cu Bujori si Hortensii contine: 2 gypsophila, 2 hortensii, 7 bujori, 3 garoafe, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul cu Bujori si Hortensii de la Fleurange este un simbol al rafinamentului si elegantei. Acest aranjament impresionant combina doua dintre cele mai iubite flori - bujorii voluptuosi si hortensiile pline de farmec - pentru a crea un buchet luxos si captivant. Fiecare floare este selectata cu grija pentru a asigura prospetimea si frumusetea maxima, iar combinatia de culori si texturi aduce un plus de eleganta si sofisticare.

Perfect pentru a sarbatori momente speciale, a oferi cadouri de lux sau chiar pentru a adauga un strop de frumusete in propria casa, buchetul cu bujori si hortensii este alegerea ideala pentru cei care doresc sa impresioneze. Nuantele delicate si aspectul plin de volum al buchetului il fac potrivit pentru o varietate de ocazii, de la nunti si aniversari, pana la evenimente elegante si intalniri speciale.

La Fleurange, punem pasiune in fiecare buchet pe care il cream. Buchetul cu Bujori si Hortensii este pregatit cu atentie si livrat cu profesionalism in Baia Mare si imprejurimi, asigurandu-ne ca fiecare detaliu este perfect. Fiecare buchet este gandit nu doar ca un simplu aranjament floral, ci ca o opera de arta, capabila sa transmita emotie si rafinament.

Alege Buchetul cu Bujori si Hortensii de la Fleurange pentru a aduce un strop de lux si frumusete in viata cuiva special, sau ca un cadou memorabil care sa celebreze momentele importante ale vietii.

Paseste in lumea florilor noastre virtuale din Baia Mare si trimite buchete care vorbesc pentru tine, cu livrare rapida in 2-4 ore. Fiecare floare este un mesaj de dragoste sau bucurie. Comanda si surprinde pe cineva astazi!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-009

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Garoafe
Gypsophila
Hortensia
Lisianthus
Culoare
Crem
Peach
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Orange Mood"

191,00 lei

Buchetul “Orange Mood” conține: 3 aspidistra, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 panicum, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 germini, 3 trandafiri, 1 quercus, ambalaj, fundita.