Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 19 Trandafiri Rosii si Eucalipt

345,00 lei
Nicio taxa

Buchetul 19 Trandafiri Rosii si Eucalipt conține: 19 trandafiri, 3 eucalipt, ambalaj, fundita.

Cantitate

Exprima sentimente de neuitat cu Buchetul de 19 Trandafiri Rosii si Eucalipt de la Fleurange. Acest buchet splendid combină trandafirii, simboluri ale dragostei și frumuseții, cu verdețea și prospețimea eucaliptului, pentru o prezentare memorabilă și de impact. Cu 19 trandafiri roșii, fiecare floare este o promisiune de durabilitate și calitate, gata să aducă o notă de rafinament în orice încăpere. Ideal pentru a-ți exprima dragostea sau aprecierea, Buchetul de 19 Trandafiri Rosii si Eucalipt este alegerea perfectă pentru a face o impresie care durează. Comandă-l acum pentru livrare rapidă și eficientă în Baia Mare și zonele învecinate.

Explorați florăria noastră online din Baia Mare și trimiteți buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori în 2-4 ore. Fie că este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zâmbet, florile noastre vorbesc în locul tău. Comandă acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

 

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-037

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
29
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: