Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 29 Trandafiri Rosii

437,00 lei
Nicio taxa

Buchetul 29 Trandafiri Rosii conține: 29 trandafiri, ambalaj, fundita.

Cantitate

În buchetul nostru de 29 Trandafiri Rosii, fiecare floare a fost aleasă cu grijă pentru a crea un simbol impresionant al iubirii profunde și durabile. Această colecție opulentă este perfectă pentru a sărbători o aniversare specială, pentru a propune căsătorie sau pur și simplu pentru a arăta cât de mult înseamnă cineva pentru tine. Trandafirii noștri sunt recunoscuți pentru frumusețea lor clasică și pentru că rezistă în timp, asigurându-te că sentimentele tale vor fi transmise într-un mod memorabil. Buchetul de 29 Trandafiri Rosii de la Fleurange este disponibil pentru comandă și livrare în Baia Mare, garantând că surpriza ta romantică va ajunge acasă cu aceeași pasiune cu care a fost trimisă.

Florăria ta online preferată în Baia Mare este aici pentru a-ți oferi livrare flori la domiciliu rapidă, în doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ți exprima sentimentele și lasă-ne să ne ocupăm de restul. Dragostea este doar la un clic distanță!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-036

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
29
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: