Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 37 Trandafiri Rosii

625,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 37 trandafiri, 5 eucalipt, fundita, ambalaj.

Cantitate

Acest Buchet cu Trandafiri Rosii reprezintă alegerea ideală pentru a-ți exprima dragostea și pasiunea. Fiecare trandafir este ales pentru frumusețea și prospetimea sa, asigurând că mesajul tău va fi primit cu aceeași căldură cu care este oferit. Trandafirii roșii sunt eterni simboluri ale iubirii, iar acest buchet simplu, dar sofisticat, este pregătit pentru a oferi un moment de neuitat. La Fleurange, suntem dedicați să oferim cele mai frumoase flori și servicii de livrare promptă în Baia Mare și zonele învecinate, pentru ca tu să poți împărtăși bucuria unui gest atât de specia

Cu o tradiție bogată în aranjamente florale de neuitat, Fleurange oferă livrare flori în Baia Mare, asigurând că fiecare petală își păstrează frumusețea și prospețimea de la atelierul nostru până la ușa ta. Fie că este vorba de o aniversare, o cerere în căsătorie sau pur și simplu o manifestare a aprecierii, buchetul nostru de trandafiri roșii este alegerea perfectă pentru a exprima pasiunea și dragostea.

Comandă Buchetul 37 trandafiri acum și bucură-te de frumusețea naturii într-un mod unic și special!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-031

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
37
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: