Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Bucuria Toamnei"

179,00 lei
Nicio taxa

Posetuta Bucuria Toamnei contine: 1 vanda, 1 panicum, 3 dahlia, 1 germini, 2 alstromeria, 1 trandafir, 2 mini rosa, 3 achillea, 1 quercus, 2 pistacia, fundita, posetuta.

Cantitate

Aranjamentul 'Bucuria Toamnei' de la Fleurange.ro este o celebrare a culorilor și texturilor bogate ale sezonului toamnă.

Acest aranjament fermecător este compus dintr-un amestec de flori de toamnă, fiecare aleasă pentru a reflecta frumusețea și diversitatea anotimpului. Nuanțele calde de portocaliu, galben și roșu aduc împreună un sentiment de căldură și bucurie, transformând orice spațiu într-un colț de toamnă vibrantă. Perfect pentru a adăuga o notă de eleganță oricărei camere sau pentru a aduce un zâmbet celor dragi.

Aranjamentul Bucuria Toamnei este ideal pentru a sărbători schimbarea sezonului. Este un cadou minunat pentru zile de naștere, aniversări sau chiar pentru a aduce un strop de culoare în viața de zi cu zi. La Fleurange.ro, ne mândrim cu folosirea celor mai proaspete și frumoase flori pentru a crea aranjamente unice. Fiecare aranjament este pregătit cu atenție, asigurându-ne că va aduce bucurie și frumusețe oriunde ar fi plasat. Descoperă Aranjamentul Bucuria Toamnei și lasă culorile toamnei să încălzească inimile.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-016

Fisa tehnica

Flori
Achillea
Alstroemeria
Dahlia
Germini
Mini-rosa
Panicum
Pistacia
Quercus
Trandafiri
Vanda
Culoare
Galben
Mov
Rosu
Forma
Patrata
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 25

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Aranjament Floral "All Red"

365,00 lei

Aranjamentul Floral "All Red" contine: 1 cymbidium, 2 mini-rosa, 3 mini-rosa, 5 trandafiri, 3 dahlii, 2 leucospermum, 1 chrysanthema, 1 santini, eucalipt, 2 pistacia, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Autumn Blooms"

282,00 lei

Aranjamentul Autumn Blooms contine: 1 garoafa, 2 mini rosa,1 cymbidium, 3 trandafiri, 1 solidago, 1 chrysanthema, 3 dahlia, 1 freesia, 1 leucospermum, 1 germini, 1 alstromeria, 1 eucalipt, 3 achillea, 1 quercus, 10 spice grau, cutie catifea Fleurange.