Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Bujori, Bumbac si Mini rose

306,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu Bujori, Bumbac si Mini rose contine: 10 bujori, 7 bumbac, 2 mini-rosa roz, 1 gypsophila, fundita, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul este creat cu mare atenție și este compus din flori proaspete și aspectuoase, menite să ofere o experiență vizuală plăcută și unicitate în decorul oricărui spațiu. Este o combinație elegantă și delicată de flori, perfectă pentru a oferi un cadou special cuiva drag sau pentru a aduce o notă de frumusețe în propriul cămin.

Bujori: Aceștia sunt florile principale ale aranjamentului și sunt cunoscute pentru frumusețea lor senzațională. Bujorii sunt flori mari, cu petale bogate, în culori vibrante și nuanțe variate, care variază de la alb pur până la roz și mov. Ele adaugă o notă luxuriantă și elegantă întregului aranjament.

Bumbac: Adăugarea de bumbac în aranjament conferă un aspect unic și inedit. Bumbacul este o plantă cu flori albe, pufoase și moi, ceea ce îl face să arate foarte atrăgător în combinație cu bujorii și mini trandafirii. Acest element adaugă un plus de textură și un contrast interesant în cadrul aranjamentului.

Mini trandafiri: Aceste flori delicate completează aranjamentul cu petalele lor mici și delicate. Mini trandafirii sunt disponibili într-o gamă variată de culori, de la roz pal și roșu strălucitor până la alb și galben. Aceste flori adaugă un farmec romantic și proaspăt întregului buchet.

Toate florile folosite în acest aranjament sunt proaspete, având o calitate superioară și o longevitate sporită. Sunt atent selecționate și pregătite cu grijă pentru a se potrivi perfect în acest aranjament artistic.

Aranjamentul cu Bujori, Bumbac si Mini rose contine: 10 bujori, 7 bumbac, 2 mini-rosa roz, 1 gypsophila, fundita, cutie catifea Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

O dată la 2-3 zile, se completează cu apă la burețelul din interiorul cutiei. Nu poziționați aranjamentul lângă surse de căldură sau odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-024

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Bumbac
Gypsophila
Mini-rosa
Culoare
Alb
Crem
Mov
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "For Your Love"

301,00 lei

Aranjamentul Floral For Your Love contine: 3 achillea, 2 chrysanthema, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 1 germini, 2 pistacia, 1 garoafa, 2 alstroemeria, 3 bumbac, 3 dahlia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.