Cos cu Flori It’s Time for Christmas
search
  • Cos cu Flori It’s Time for Christmas
  • Cos cu Flori It’s Time for Christmas

Cos cu Flori It’s Time for Christmas

278,00 lei
Nicio taxa

Cosul cu Flori It’s Time for Christmas conține: brad Nobilis, alocasia, 1 skimmia, 1 vanda, 3 trandafiri, 1 leucosmermum, 3 garoafe, 1 frunza magnolia, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 1 portocala, 3 felii de portocala, 3 conuri, 7 globuri, cos nuiele.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Sărbătoriți spiritul Crăciunului cu coșul "It's Time for Christmas" de la Fleurange, o selecție încântătoare de flori de sezon ce aduce magia sărbătorilor în orice cămin din Baia Mare. Acest coș festiv este plin de culorile și parfumurile anotimpului, oferind o combinație perfectă de poinsettii, brad și accente aromate de scorțișoară și conuri de pin. Fiecare detaliu este atent aranjat pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, ideală pentru a vă împodobi casa sau pentru a trimite gânduri bune celor dragi.

Cosul cu Flori It’s Time for Christmas conține: brad Nobilis, alocasia, 1 skimmia, 1 vanda, 3 trandafiri, 1 leucosmermum, 3 garoafe, 1 frunza magnolia, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 1 portocala, 3 felii de portocala, 3 conuri, 7 globuri, cos nuiele.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.
  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.
  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-04-003

Fisa tehnica

Flori
Alocasia
Brad Nobilis
Conuri de brad
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Leucospermum
Mini-rosa
Portocala
Skimmia
Trandafiri
Vanda
Culoare
Crem
Mov
Portocaliu
Rosu
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !